Higiene i Microbiologia

Rügenwalder confia en la tecnologia Dyson Airblade™

Per a la indústria alimentària, la higiene és la màxima prioritat. Fins i tot una contaminació mínima pot causar danys importants. Una mesura important és la higiene de mans. No només la neteja juga un paper decisiu, sinó també l'assecat. Com que les mans mullades poden propagar fins a 1.000 vegades més bacteris que les mans seques, de manera que el risc d'infecció augmenta significativament si l'assecat no té prou importància...

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El pany d'alta tecnologia assegura l'accés al personal i al material

Des del 2020, l'empresa Perwenitz Fleisch- und Wurstwaren GmbH de Schönwalde-Glien pertany a la carnisseria de qualitat Wilhelm Brandenburg, que al seu torn forma part del Grup REWE des de 1986. Als voltants de Berlín, l'empresa produeix una gamma nacional d'autoservei i servei de cambrer per a REWE i Penny...

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Les cantonades d'apilament higièniques marquen la diferència

Per al transport i emmagatzematge d'aliments, els envasos apilables d'ús repetit han de ser el més duradors i robusts possibles, però sobretot segurs per als aliments i dissenyats higiènicament de manera que no es produeixi contaminació de la mercaderia quan els envasos s'apilen a sobre de cadascun. un altre per estalviar espai. .

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Mantingueu la roba lliure de gèrmens

La desinfecció de l’aire mitjançant llum ultraviolada s’ha utilitzat amb èxit en diverses zones durant uns 40 anys. Els microorganismes com virus, bacteris, llevats o fongs són assassinats en segons per la radiació UV. Els hospitals i els metges, per exemple, se’n beneficien, però la llum ultraviolada també s’utilitza a les oficines o sistemes de climatització ...

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La partició d'higiene de MOHN

La partició higiènica de MOHN de Meinerzhagen, a la regió de Sauerland, permet separar les persones de forma ràpida, senzilla i higiènica per evitar infeccions per gotes. Serveix z. B. protegir els clients o els empleats en els llocs de treball els uns dels altres. El baix pes fa que la paret mitgera sigui mòbil, mentre que la construcció és extremadament estable al mateix temps ...

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Antibiotikaresistente Bakterien bei geschnittenen Salat

Antibiotikaresistente Bakterien kommen beispielsweise in Gülle, Klärschlamm und Gewässern vor. Unter Umständen können sie auch auf unsere Lebensmittel gelangen – etwa auf fertig geschnittene Salate. Das ist das Fazit einer Untersuchung des Julius-Kühn-Instituts (JKI)...

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MOHN® GmbH: Innovatives „Hygienic-Design“ Waschbecken

Im Mittelpunkt der allgemeinen Hygieneanforderungen steht die Personalhygiene, die unter anderem über den Gesamtzustand der Lebensmittel entscheidet. Damit ist die Forderung, dass Personen, die mit Lebensmitteln umgehen, ein hohes Maß an persönlicher Sauberkeit zu halten haben, begründet. Entsprechend der Gegebenheiten im Betrieb, der Rohwareneigenschaften und den Produktanforderungen sowie der hygienerelevanten Bedingungen im Herstellungsablauf sind insbesondere Maßnahmen im Bereich der Händereinigung festzulegen...

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Lactobacillus macht Lebensmittel haltbar

Bei vielen Menschen kommen Milchsäurebakterien täglich auf den Tisch – etwa im Joghurt oder in der Salami. Die winzigen Lebewesen machen nicht nur Lebensmittel haltbarer und besser bekömmlich, sondern unterstützen auch die Verdauung und das Immunsystem. Die Vereinigung für Allgemeine und Angewandte Mikrobiologie (VAAM) hat den Lactobacillus zur Mikrobe des Jahres 2018 gekürt, um auf seine bedeutsame Rolle für Gesundheit, Ernährung und Wirtschaft hinzuweisen...

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Hygiene einhalten - Keime in Masthähnchen und Rohmilch

(BZfE) – Hähnchenfleisch ist häufig mit Campylobacter belastet. Inzwischen sind die Keime noch vor den Salmonellen die häufigsten bakteriellen Erreger von Durchfallerkrankungen in Deutschland. Das haben die Ergebnisse der amtlichen Lebensmittelüberwachung 2016 bestätigt, die das Bundesamt für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit (BVL) kürzlich vorgestellt hat...

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BGN-Praxis-Tipp: Handhygiene im Lebensmittelbereich

Mannheim (bgn) — Gesunde Haut ist auch ein Beitrag zur Hygiene und zum Produktschutz – und damit Grundvoraussetzung aller Hygienemaßnahmen im Betrieb. Praktische Handhygiene, Hautbelastung durch Händewaschen, Alarmsignale geschädigter Haut und Handlungsempfehlungen zum Hautschutz – das sind unter anderem die Themen der BGN-Arbeitssicherheits-Information „Saubere und gesunde Hände“...

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