Bonduelle tiftaħ faċilità ta' produzzjoni ta' prodotti friski fi Straelen

Fl-aħħar wasal iż-żmien! Fit-30 ta’ Ottubru 2003, l-impjant tal-ipproċessar tal-insalata l-aktar modern tal-Ewropa fetaħ il-bibien tiegħu fi Straelen (distrett ta’ Kleve) fin-North Rhine-Westphalia. B'kooperazzjoni mal-NBV/UGA (Niederrheinische Blumenvermarktung / Unjoni tas-Swieq tal-Bejgħ Ortikulturali), Bonduelle Frische GmbH sabet post ideali għall-faċilità ta 'produzzjoni ġdida tagħha hawn fuq ir-Rhine t'Isfel. Il-belt ta’ Straelen, b’16.000 abitant, żviluppat matul is-snin minn orjentazzjoni mono-strutturali għal post kummerċjali u ta’ servizz, iżda tibqa’ leali għar-reputazzjoni tagħha bħala belt tal-fjuri u tal-ġnien. Dan huwa fattur ewlieni li jagħmel il-post tant attraenti għal Bonduelle Frische GmbH: Iż-żona tal-madwar toffri potenzjal għoli għall-materja prima, li tippermetti rotot ta 'kunsinna qosra u għalhekk ipproċessar rapidu tal-merkanzija.

Bonduell

In Zusammenarbeit mit der NBV/UGA, die auf jahrzehntelange Erfahrungen in ihren Geschäftsfeldern zurückblickt, betreibt das französische Unternehmen auf ca. 17.000 qm ein Werk für den frischen Convenience-Markt in Deutschland. Das ca. 5.000 qm große, zweistöckige Gebäude wird am Anfang etwa 100 Arbeitsplätze in der Region schaffen. Geplante Teilzeitjobs sind in dieser Zahl noch nicht mit einbezogen. Das Investitionsvolumen beträgt etwa 10 Millionen Euro. In dem neuen Werk werden täglich bis zu 100.000 Salatköpfe bearbeitet. Die von der NBV/UGA gelieferten und von der Bonduelle Frische GmbH bearbeiteten Waren, wie Rohkost oder frische Salate, können binnen 24 Stunden an Handel, Hotels, Restaurants und Großküchen geliefert werden. Das garantiert unvergleichlich hohe Qualität!

Quelle: Homburg [ Bonduelle ]

Kummenti (0)

S’issa, l-ebda kummenti ma ġew ippubblikati hawn

Ikteb kumment

  1. Poġġi kumment bħala mistieden.
Mehmużin (0 / 3)
Aqsam il-lokalità tiegħek