Ħwawar & Ingredjenti
Zalzett mingħajr laħam magħmul minn proteini tal-faqqiegħ
Van Hees u l-Università ta’ Gießen qed jiżviluppaw sors alternattiv ta’ proteina – zalzett mingħajr laħam magħmul minn proteini tal-faqqiegħ. WALLUF. Il-proteini tal-faqqiegħ huma l-bażi għal topping tal-ħobż vegan li VAN HEES GmbH żviluppat flimkien mal-Università ta’ Giessen u li għandu jkun lest għas-suq sa mhux aktar tard minn sentejn...
Anuga FoodTec - funzjonalizzazzjoni u stabbilizzazzjoni tal-ingredjenti
In-naturalezza saret il-fattur deċiżiv tax-xiri fuq l-ixkaffa tas-supermarket - tendenza li hija riflessa fid-domanda dejjem tikber għal togħmiet naturali, ikel kulur, ingredjenti tas-saħħa u tan-nutrizzjoni. L-użu tagħhom jippermetti ikel u xorb mingħajr ingredjenti li jridu jiġu ddikjarati, li jistgħu wkoll iwiegħdu valur miżjud għas-saħħa...
AVO tiżviluppa immarinat ġdid ibbażat fuq bżar iffermentat
L-esperti tal-aroma minn Belm litteralment sabu togħma għal kreazzjonijiet ibbażati fuq ħwawar iffermentati, bħall-immarinar ta 'suċċess tas-sena l-oħra Lafiness Black Garlic. Bil-AVO Lafiness Black Aged Pepper, issa jinsab fis-suq immarinat partikolarment fin li jilħaq it-tikketta "Premium" tiegħu. It-tradizzjoni ta’ din il-fermentazzjoni hija partikolarment fid-dar fis-Sri Lanka u l-Kambodja...
VAN HEES iġib kulur u varjetà għall-bank tal-grill
L-istaġun tal-barbecue 2018 jibda bl-ewwel ġranet sħan, u ħaġa waħda hija diġà ċerta: il-barbecues qed jisplodu aktar minn qatt qabel. Id-delikati hot grilled saru fergħa tal-ekonomija li qed tiffjorixxi, li hija stmata għal diversi mijiet ta’ miljuni ta’ ewro fis-sena fil-Ġermanja biss - u t-tendenza qed tiżdied...
Għal suċċess żgur tal-klassiċi tant maħbubin
Der Außer-Haus-Verzehr boomt. Köstlichkeiten bester Metzgerqualität aus der Heißen Theke beleben das Geschäft und sorgen für Kundenbindung. Dabei dürfen die Klassiker wie Schnitzel und Frikadellen natürlich nicht fehlen. Mit VANTASIA®Frikadellen Quick oG und VANTASIA® Panier-Quick NP 50 oGAF hat die VAN HEES GmbH (Walluf) zwei Produkte entwickelt, die im Handumdrehen für herzhaft-würzigen Geschmack und optimales Gelingen sorgen...
Neuer Blickfang für die Theke
Auch in der Theke machen sich Produkte bezahlt, die sofort das Auge des Kunden auf sich ziehen. Dafür sorgt die VAN HEES GmbH (Walluf) mit ihrem neuen RENTAL® BB oGAF. Die braune Würze verleiht Kochpökelwaren ein ansprechendes dunkelbraunes bis schwarzes Äußeres. Mit dieser außergewöhnlichen Optik wird der fertige Kochschinken zum Premiumprodukt und zu einem besonderen Blickfang in der Theke...
Barbecue għal kull staġun minn AVO
Für den Trend zu langsamem Garen beim BBQ in verschiedenen Arten von Smokern, Kugelgrill oder auch Gasgrill wurden im Hause AVO vielfältige Trockenwürzungen für die BBQ-Klassiker Spareribs, Beef Brisket und Pulled Pork entwickelt. Für das aktuell sehr beliebte Raucharoma bietet AVO einen Smokey-Rub auf Basis des Magic Dust, dem berühmtesten BBQ-Rub, der die typische Rauchigkeit des Smokers betont. Dazu gesellt sich, chili-geschärft, der Hot Smokey Rub. Um die Neugier der Grillfans anzufeuern, bietet AVO trendige Rezepturen wie beispielsweise Burnt Ends – zarte "Nuggets" vom Beef Brisket – oder Bacon Bombs aus feinsten Hackfleich mit Speck ummantelt sowie Pulled Pork in der Burgervariante...
Pfannengenuss auf Premium-Niveau
Frische-Convenience wächst dank größerer Vielfalt auch im Premium-Segment. Küchenfertig marinierte Pfannenspezialitäten gehören hier weiterhin zu den Bestsellern...
Kuluri u togħmiet naturali
Frankfurt/Amsterdam, 7. September 2017: Die große Nachfrage der Verbraucher nach Lebensmitteln mit natürlichen Inhaltsstoffen hat die Lebensmittelindustrie nachhaltig beeinflusst...
VAN HEES fis-SÜFFA
Seit nunmehr 70 Jahren setzt die VAN HEES GmbH (Walluf) Maßstäbe in der Entwicklung und Produktion von hochwertigen Gütezusätzen, Gewürzen und Gewürzmischungen, Convenience- Produkten und Aromen für die Fleischbranche...